Verhuislift

Snel en eenvoudig naar boven of beneden

De verhuislift van de Vrachttaxi

De huur van onze verhuisliften is inclusief het brengen, plaatsen en bedienen. Als de liftbediener ook helpt met sjouwen betaalt u het uurtarief van een verhuizer extra.

Verhuisbedrijf de Vrachttaxi heeft een verhuislift die tot de vierde en in de meeste gevallen tot de vijfde verdieping gaat. Onze verhuisliften zijn ook inzetbaar buiten Amsterdam. Informeer naar de voorrijkosten en verhuisservice in Amsterdam.

Speciaal tarief voor 1 of 2 items met de lift: € 65,- ex BTW

verhuislift

Plaatsing verhuislift

De verhuislift moet op een specifieke plek loodrecht tegenover het betreffende pand kunnen staan. Overleg met ons van te voren of de lift bij u gebruikt kan worden. Wij rekenen binnen Amsterdam € 35,- voorrijkosten als we de lift niet kunnen plaatsen.

De lift heeft een oppervlakte nodig van 6 meter vanaf de gevel en 2,5 meter breed en moet loodrecht voor het raam kunnen staan.

Hij kan gedeeltelijk op een fietspad, op de openbare weg of op lege parkeerplaatsen staan, maar u bent ervoor verantwoordelijk. Officieel moet u hier een objectvergunning voor aanvragen (voor een lift zonder kenteken) bij uw stadsdeelkantoor. Dat duurt minimaal 5 werkdagen en er zijn kosten aan verbonden. Deze aanvraag kunt u online regelen bij het Digitale Loket Amsterdam, onder het kopje Parkeren en verkeer (links onderaan op de webpagina). Doet u dit niet, dan is de eventuele boete voor u.

Tarieven verhuislift van de Vrachttaxi

Tarieven verhuislift ex BTW Binnen Amsterdam
Doordeweeks Weekend
Eerste–uur € 80,- € 90,-
Daarna-per-kwartier € 15,- € 17,50
1 of 2 items tarief € 65,- € 75,-

 

Verhuislift Amsterdamverhuislift2

This post is also available in: Engels