Verhuisservice Amsterdam

Op zoek naar een verhuisservice in Amsterdam? Zoek niet verder en neem contact op met hét verhuisbedrijf van Amsterdam: Vrachttaxi voor Verhuizing & Transport.

Wij hebben jarenlang ervaring met het verhuizen van al uw spullen. Met onze verhuisservice in Amsterdam kunnen wij u zeven dagen per week verhuizen. Van maandag tot en met zondag zijn wij beschikbaar om u te helpen verhuizen in Amsterdam. Maak daarom snel een afspraak via: 020 – 707 20 87.

Verhuisservice Amsterdam

Verhuisservice in Amsterdam inschakelen

Wilt u graag van onze verhuisservice in Amsterdam gebruik maken? Schakel ons dan snel in. Neem dan contact met ons op via onze contactformulier of bel ons op: 020 – 707 20 87.

Snel en goed verhuizen in Amsterdam

Onze verhuizers staan voor u klaar in Amsterdam en omgeving. Vaak is het lastig om in Amsterdam te verhuizen. Door de oude hoge huizen met smalle steile trappen is het moeilijk om alle spullen van boven naar beneden te krijgen of vice versa.

Wij komen met onze verhuislift en zijn zo een snelle en goede verhuisservice in Amsterdam. Onze verhuislift kan al uw spullen eenvoudig naar boven op beneden tillen. Zware spullen als een bank of een grote kast zijn geen probleem voor onze verhuislift.

Verhuizen met de m3 calculator

Een extra service die wij aanbieden op onze website is de verhuiscalculator. Met deze calculator kunt u berekenen hoeveel kubieke meter ruimte u nodig heeft.
Zo kunt u inzien welke bus u nodig heeft. Door deze rekenhulp kunnen we makkelijker inschatten hoe lang het verhuizen duurt.

Verhuisservice Amsterdam nodig? Kies voor Vrachttaxi!

De verhuisservice in Amsterdam Snel inschakelen? Wacht niet langer, Vrachttaxi is 7 dagen per week beschikbaar en helpt u graag bij het verhuizen van al uw inboedel.

Verhuisservice Amsterdam Vrachttaxi

Scroll to Top