Vrachttaxi

Onze verhuisformule

Verhuizers, verhuiswagens, verhuislift of touw en blok, alles wat u nodig heeft voor uw (bedrijfs-) verhuizing is apart te huur. Zo betaalt u nooit teveel.

Vrachttaxi Amsterdam - van Hier naar Daar

Vijftien jaar geleden begon verhuisbedrijf de Vrachttaxi met kleine verhuizingen voor studenten in de regio Amsterdam. Kleine transporten van internetaankopen kwamen daar al gauw bij. Wat begon met een boedelbak, is nu een wagenpark van bussen, vrachtwagens en verhuisliften.

Professioneel, flexibel, betrouwbaar

De Vrachttaxi is inmiddels uitgegroeid tot een verhuisbedrijf dat transporten en verhuizingen verzorgt binnen heel Nederland.

Een bankje vervoeren of een hele inboedel, voor iedere wens en situatie in de regio Amsterdam zijn wij perfect en professioneel uitgerust. Wilt u alleen een bus van 10 m3 met chauffeur en de spullen zelf sjouwen? Of heeft u liever twee extra verhuizers voor het in- en uitladen? Alles is bij ons bespreekbaar.

Transport van en naar de tweede verdieping of hoger takelen we met touw en blok, of we zetten indien gewenst onze verhuislift in. En na het eerste uur berekenen we onze mannen en lift per kwartier.

We zijn trouw gebleven aan onze formule: bij ons stelt u uw verhuizing zelf samen!

This post is also available in: Engels