Woningontruiming Amsterdam

Wij zijn gespecialiseerd in woningontruiming Amsterdam en het verhuizen van inboedels. Soms kan het ontruimen van een inboedel emotioneel en stressvol zijn. U geeft het leeghalen van de woning misschien liever uit handen. Het scheelt u veel tijd en minder zorgen indien u een betrouwbare verhuizer en ontruimer naast u heeft staan.

Vrachttaxi is deze partij!

Wij bespreken samen met u wat nodig is en stellen samen een plan op. Onze woningontruimservice is efficiënt en vakkundig en onze medewerkers vriendelijk. Ontruiming van een woning in Amsterdam kan lastig zijn door de smalle trappen en straten. Wij maken gebruik van touw & blok of van de verhuislift. Een complete woningontruiming in Amsterdam wordt zo gemakkelijk en betaalbaar via onze verhuisservice!

Bij het leeghalen van uw woning moeten veel spullen weg. Wij geven uw spullen graag een nieuw leven, dat is beter voor het milieu én u maakt er een ander blij mee. Hierom werken wij zoveel mogelijk samen met de kringloopwinkel waar we spullen die hergebruikt kunnen worden afleveren. Ook verzamelen wij eens in de zoveel tijd gebruikte kleding in wat verscheept wordt naar Afrika.

  • Hetgeen u zelf wilt houden brengen we naar u huis, bekenden of de opslag.
  • Wat hergebruikt kan worden brengen wij naar de kringloopwinkel.
  • Het overige voeren wij naar het afvalpunt.

Een woning die ontruimd moet worden door welke omstandigheden dan ook? Vrachttaxi staat voor u klaar. Neem contact met op ons op via 020-7072087 of via het aanvragen van een verhuisofferte.

Indien u wilt kunnen we altijd langskomen om de mogelijkheden te bespreken.

Spoed woningontruiming in Amsterdam?

Er kunnen door allerlei omstandigheden situaties ontstaan waardoor er haast geboden is met het ontruimen van een woning of bedrijfsruimte in Amsterdam. Heel vervelend maar er moet vooral snel opgetreden worden, bel ons en we kijken direct wat we kunnen regelen.

Indien u meer informatie over een woningontruiming in Amsterdam wilt, of u wilt graag meer informatie over een verhuislift huren in Amsterdam? Neem dan contact met ons verhuisbedrijf op via het contactformulier of bel: 020 – 707 20 87. Wij vertellen u dan alles over onze verhuisservice.

Scroll to Top