Verhuisbedrijf Amsterdam

Op zoek naar een verhuisbedrijf in of rondom de regio Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Vrachttaxi Verhuisbedrijf is al achttien jaar lang werkzaam als verhuisbedrijf in Amsterdam. Wat begon met een aanhanger, is uitgegroeid tot een complete verhuisservice.
We beschikken over bussen, vrachtwagens en verhuisliften. U kunt alles apart bij ons huren, zo wordt er nooit teveel betaald.

Verhuisbedrijf Amsterdam

Verhuislift

Wij hebben als verhuisbedrijf in Amsterdam de beschikking over een verhuislift. De huur van een verhuislift is inclusief het brengen, plaatsen en bedienen van de lift.

De verhuislift reikt tot en met de vierde verdieping. In sommige gevallen reikt de lift zelfs tot en met de vijfde verdieping.
Buiten Amsterdam is het ook mogelijk om gebruik te maken van de verhuislift. Informeer hiervoor bij ons naar de mogelijkheden of lees meer over onze verhuislift.

Verhuisservice

Bij ons verhuisbedrijf in Amsterdam kunt u ervoor kiezen om uw woning leeg te laten halen door onze verhuizers. Het is ook mogelijk om de woning zelf leeg te halen en alleen gebruik te maken van onze chauffeur. Van één bankje tot de hele inboedel, alles is bij onze verhuisservice bespreekbaar.

Het transport van uw inboedel naar de tweede verdieping of hoger gebeurt met touw en blok. Eventueel kan ook de verhuislift worden ingezet. Deze middelen worden ingezet naar uw wensen.

Daarnaast kunnen wij u ook helpen met een verhuizing van bedrijf of kantoor. Onze verhuizers zullen alles netjes voor u achterlaten.

Verhuisdozen

Als verhuisbedrijf verkopen wij ook verhuisdozen. Deze zijn los te koop voor €2,- per stuk exclusief btw. In overleg kunt u de verhuisdozen ophalen bij ons pand aan de Witbolstraat 16 in Amsterdam. De verhuisdozen kunnen ook bezorgd worden binnen Amsterdam.

Verhuisbedrijf in Amsterdam inschakelen?

Bij ons stelt u de verhuizing zelf samen en kunt u alles naar eigen wensen inrichten. Schakel ons dus in als verhuisbedrijf in of rondom Amsterdam! Dit kan door te bellen naar: 020-7072087 of 06-44864390. U mag ons ook mailen op: info@vrachttaxi.nl.

Scroll to Top