Verhuislift Amsterdam

Verhuislift in Amsterdam gezocht? Verhuisbedrijf De Vrachttaxi heeft de beschikking over een verhuislift die tot de vijfde verdieping reikt. Wij zijn al jarenlang een gerenommeerd en ervaren verhuisbedrijf in de regio Amsterdam. Voor de verhuislift Amsterdam zijn wij 7 dagen per week geopend, dus u kunt op elke dag verhuizen. Daarnaast zijn alle attributen bij ons los te huren, zo betaalt u nooit teveel. U heeft bij ons de beschikking over verhuisliften, vrachtwagens en bussen. Voor meer informatie over verhuislift Amsterdam kunt u direct telefonisch contact opnemen via: 020–7072087. Kortom, in de regio Amsterdam kiest u voor een verhuislift van de Vrachttaxi!

verhuislift amsterdam

Gebruik verhuislift in Amsterdam

Heeft u belangstelling in het huren van een verhuislift? Het brengen, plaatsen en bedienen van de lift zit bij de huur in. Wij kunnen de verhuislift op alle plaatsen in de regio Amsterdam voor u installeren. De lift reikt tot ongeveer de vijfde verdieping, maar dit kan per pand verschillen. Twijfelt u of de lift uw appartement wel haalt? Neem contact op zodat we dit samen kunnen afstemmen. Buiten Amsterdam bent u ook in de mogelijkheid om gebruik te maken van de verhuislift. U kunt gerust vrijblijvend bij ons informeren naar de mogelijkheden. Wilt u direct een verhuislift huren? Ga dan naar ons aanvraagformulier.

Verhuislift Amsterdam

Plaatsing verhuislift

Voor de plaatsing van een verhuislift in Amsterdam moet de lift recht tegenover het pand kunnen staan. Het is belangrijk goed te controleren of de verhuislift een oppervlakte heeft van 6 meter vanaf de gevel, en 2,5 meter in de breedte. Het is noodzakelijk dat de verhuislift recht voor het raam kan staan. Indien we langskomen en de verhuislift kan niet geplaatst worden, reken we 50 euro voorrijkosten. Woont u bijvoorbeeld in een smalle straat in Amsterdam? Vraag ons naar de mogelijkheden. De verhuislift kan op een fietspad of openbare weg staan, hiervoor dient u een objectvergunning aan te vragen of een melding te doen bij de gemeente Amsterdam. Dit kan ook online worden aangevraagd bij het digitale loket van de gemeente. Besluit u dit niet te doen, dan kan eventueel een boete volgen.

Verhuislift Amsterdam huren

Een verhuislift huren in Amsterdam is nu heel makkelijk. Door onze verhuisliften in Amsterdam kunt u snel en makkelijk huizen in Amsterdam. Als u op de vierde verdieping woont kunt u makkelijk de producten naar beneden vervoeren met de verhuislift. In Amsterdam een verhuislift huren? Wij zijn de beste Verhuisservice in Amsterdam!

Verhuislift Amsterdam? Kies voor de Vrachttaxi!

Verhuisbedrijf de Vrachttaxi staat voor een professionele verhuizing. U kunt de gehele verhuizing rondom Amsterdam naar eigen wens inrichten. Wij zijn een ervaren bedrijf met ongekende mogelijkheden, zoals een verhuislift. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met: 020-7072087 of 06-44864390. Bovendien zijn we ook per mail bereikbaar via: info@vrachttaxi.nl.

verhuislift in amsterdam huren

Scroll naar top